Meny
Kjøkkensjefen

Tips til et godt selskap

La meg først få ønske deg velkommen til Kjøkkensjefens hjørne. Her vil jeg skrive om det som står mitt hjerte nært, om god mat og trivelige selskap.

Først av alt, god mat og et godt selskap hører sammen. Maten som serveres bør være i tråd med selve arrangementet. Vil du ha noe uformelt bør maten være lett, gjerne fra en stående buffet. Har du en plan om å markere noe spesielt eller storslått så bør gjestene få servert mat ved bordet. Vi leverer selvsagt mat til begge anledninger.

Lokalet har også mye å si. Dersom du ikke har tilgang til et passende lokale selv så hjelper vi deg med dette. Alle gjestene bør ha god plass, og nødvendige fasiliteter som garderobe og toaletter bør være på plass. Vær nøye med å opplyse om når selskapet starter i invitasjonen. Når gjestene kommer bør det være en fra vertskapet som står ved inngangen og ønsker velkommen, gjerne med en liten apetittvekker. Gjestene vil helt sikkert sette pris på å kunne levere uteklærne til en betjent garderobe, der alle verdisaker og klær blir trygt forvart.

Alle roller bør også være avklart i forkant av selskapet. Skal det være taler, så bør det settes opp en taleliste – og denne bør formidles videre til Kjøkkensjefen slik at vi får beregnet servering av mat til rett tidspunkt.

Vi vil også oppfordre deg til å tenke sesong. Årstidene kan være med på å sette en flott ramme rundt ditt arrangement. Både når det gjelder mat, dekor og underholdning. Spør oss om råd, så skal du få mange gode tips.

Hilsen Steven.

Kontakt skjema