I siste nummer av Bonords magasin Bolyst deler Steven sine oppskrifter på supergode vafler og en enkel sommerkake som han lover at alle vil lykkes med.
Pisk egg og sukker hvitt. Tilsett melken. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker sammen og vend blandingen forsiktig inn i røren. Tilsett smeltet smør som er litt avkjølt. Oppskriften gir nok til 16-18 plater med vafler. Det er ikke nødvendig å ha smør i vaffeljernet under steking.
Steven avslører at hemmeligheten med gode vafler er å ikke røre for lenge. Jo lenger du pisker røren, jo seigere blir vaflene.
Mandelbunn
Pisk eggehvite, melis og eddik til en stiv marengs. Vend forsiktig inn malte mandler. Hell røren i en 24 centimeters rund kakeform. Stek kaken nederst i ovnen på 160 grader i 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Fyll
Når bunnen er kald fordeler du en pakke romkrem eller vaniljekrem over bunnen. Så pynter du kaken med det du ønsker av frisk frukt og bær.
Har du ikke tid å lage mandelbunnen selv, kan du kjøpe Kjøkkensjefens mandelbunn i vårt utsalg på Håpet.