Meny

Historien

Kjøkkensjefen ble startet som et enkeltmannsforetak i 2006 av kjøkkensjef og gründer Steven Carlyle. God mat og et godt rykte førte til mange oppdrag og full fart på kjøkkenet. I 2007 flyttet Kjøkkensjefen inn i lokalene i Alkeveien 9D på Håpet, og det til da lille enkeltmannsforetaket ble omgjort til et AS og ansatte flere dyktige medarbeidere. Siden den gang har Kjøkkensjefen vokst i både størrelse og ansatte. 150 kvm kjøkkenfasiliteter har vokst til 500 kvm med tipp topp moderne utstyr.  I dag framstår vi som et av Tromsøs ledende cateringfirma.

Konseptet

Vi leverer mat til de fleste anledninger, både til private og til bedrifter. Ønsker du at vi skal ta regi på selve arrangementet, så ordner vi selvsagt det. Planlegging, lokaler, underholdning, servering og mat. Kjøkkensjefen har et stort kontaktnettverk, og vi planlegger og gjennomfører ditt selskap med skreddersøm. Spør oss, og vi fikser det meste.

Maten

Kjøkkensjefens meny inneholder en rekke spennende varme og kalde retter. Maten lager vi fra bunnen av, og mest av alt elsker vi å lage god mat av førsteklasses råvarer fra eget distrikt.
Se menyen vår her

Butikken

I tillegg til å lage mat for selskap har vi et bredt utvalg av alt fra enkle retter til delikatesser i vår butikk i Alkeveien 9D på Håpet i Tromsø. Våre kokker og konditor har alltid noe ekstra godt på lur, som du enkelt kan komme innom oss og kjøpe fra butikken. Se oppdaterte tilbud på diverse godsaker på vår Facebookside.