FORRETTER
Sett sammen din egen 3-retters meny.
-
Umberto skinke: Fiken, kremost, syltet rødløk, lønnesirup vinagrette.
-
42 grader laks: Urte emulsjon, fritert kapers, syltet fennikel, ørret rogn.
Kr. 145,- per person
Kr. 145,- per person
-
Kamskjell: Blomkål puré, syltet fennikel, kapers, brunt smør.
-
Kalve carpaccio: Rødbeter, kapers, parmesan, balsamico.
Kr. 145,- per person
Kr. 135,- per person
-
Okse carpaccio: Ristede nøtter, balsamico, trøffel emulsjon, parmesan.
-
Gravet rein ytrefilet: Tyttebær gel, kremost, urtecrumble, syltet løk.
Kr. 135,- per person
Kr. 145,- per person
-
Braisert bibringe: Sylta beter, senneps emulsjon, urte crumble.
Kr. 125,- per person