KOLDTBORD
Kjøkkensjefen tilbyr en rekke typer koldtbord og buffet. Aioli, brød og smør er inkludert i prisen på menyen. Spør oss gjerne om varmretter eller dessert.
310 kroner per person
Koldtbord
-
Roastbiff
-
Kryddermarinert svinenakke (selleri)
-
Lammerull
-
Assortert spekemat
-
Grillet chorizo
-
Røkt laks (f)
-
Gravet laks & sennepsdressing (fisk og sennep)
-
Wraps med laks & pestokrem (f, g, l)
-
Skagensalat (s, e)
-
Assortert ost med marmelade (l)
-
Urtebakt småpoteter
-
Pastasalat med kylling (g, l, e)
-
Eggerøre
-
Druesalat (e, l)
-
Potetsalat (s,e, l)
-
Grønn Salat
-
Aioli (e)
-
Brød (g)
-
Kuvert smør (l)
-
Tilleggsretter:
-
Bacondadler 20 kr pr stk
-
Kyllingklubber 30 kr pr stk
-
Allergener:
-
e: egg
-
m:melk
-
s: soya
-
g:gluten
-
l:laktose
-
s:skalldyr
-
f:fisk