KJØKKENSJEFENS SYDHAVSTAPASBUFFÉT
Minimum 15 personer.
Dersom du ønsker et rimeligere alternativ, eller dere er færre enn 15 personer, kan du kontakte oss for eget tilbud.
-
Kjøttboller med vårløk og tomatsalsa
-
Grillet kylling med honning og sennepsdressing
-
Lett tørket spekeskinke
-
Kjøkkensjefens tapaspølse
-
Ølmarinert svinefilet med appelsin og ingefær
-
Klippfisk og reker med selleri og sjalottløk i tomatsalsa
-
Marinert scampi
-
Kjøkkensjefens «Skagen» med reker og sopp og dill
-
Sashimi av laks, med wasabi og myntemarinert agurk
-
Wraps med laks, sweetchilli og koriander
-
Sopp, bacon og rødløk i rødvin
-
Saltbakt potet
-
Zatziki
-
Assorterte oliven
-
Grillet grønnsaker med balsamico vinaigrette
-
Tomatsalat med fennikel og rødløk
-
Aïoli og foccacia 295 kroner per person