Meny

Denne julen tilbyr vi familiejulebord og julelunsj på ærverdige Bikuben. For å ivareta smittevernhensyn tar vi maks 40 personer per bordsetting. For at en bordsetting skal gjennomføres må det være minimum 15 gjester.

Bestillinger gjøres på e-post post@kjokkensjefen.no eller mobil 90 22 30 00.

Julelunsj 10, 11, 17 og 18 desember

Første bordsetting kl. 11.30.
Andre bordsetting kl. 13.30.

Familiejulebord 13. og 20. desember

Første bordsetting kl. 12.00.
Andre bordsetting kl. 15.00.

Menyer

Klassisk varm julemiddag med pinnekjøtt og juleribbe.
Pinnekjøtt, svineribbe, eldhusrøkt Evangerkorv, medisterkake, kålrotstappe, rødkål potet, sjy og ribbesaus.

Julekoldtbord
Lammerull, syltet rull, roastbiff, juleskinke, julesild, røkt laks, gravet laks & sennespssaus, rødbetesalat, waldorfsalat, eggerøre, sylta rødkål, aioli, nystekt brød, julebrød og smør.

Desserter
Riskrem med jordbærsaus.
Multekrem.
Karamellpudding.

Kr. 395,- pr person (eks drikke)
Salg av øl, vin, mineralvann.