Meny
Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø

Dadler med bacon

Skal du arrangere selskap og servere tapas? Da kan vi anbefale dadler med bacon. Kjøkkensjefen gir deg oppskriften og viser video av hvordan du gjør det.

Slik lager du dadler med bacon:

  1. Fjern steinene fra dadlene.
  2. Del en baconskive i to og “strekk” den ut med en stekespade.
  3. Surr ei baconskive rundt dadlen.
  4. Stekes på grill eller i stekeovn på 250 grader midt i ovnen til baconet er sprøstekt.
  5. Stikk en tannstikker gjennom dadlene slik at baconskiven holdes på plass.
  6. Pynt gjerne med jordbær før servering.

Du kan fint ha tannstikkere gjennom dadlene før du har dem i stekeovnen eller på grillen, men da må du la tannpirkerne ligge litt i vann på forhånd, så er du sikker på at de ikke tar fyr.

Se video av hvordan du gjør det: