Meny
Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø Kjøkkensjefen - catering i Tromsø

tips til en sunn og god lunsj

I løpet av en arbeidsdag trenger man riktig påfyll av riktig mat og næring underveis. Alle vet hvordan lavt blodsukker og rumling fra magen påvirker arbeidsinnsatsen. Derfor er det viktig at man tar en halvtimes pause og fyller på med næringsrik mat. Norge er et typisk matpakke-land. Den tradisjonen har vi tatt med oss fra vi gikk på skolen, og det skal vi fortsette med. Samtidig er det viktig å tenke på at man smører med seg mat som har nok av de riktige næringsstoffene. Ikke alle er like flinke til å ordne med seg mat hjemmefra, og flere arbeidsgivere velger i dag å organisere lunsj for sine ansatte. Dette er et godt initiativ som forbedrer arbeidsmiljøet. Bra for magen, og bra for sjefen.

Hilsen Steven.

Kontaktskjema